Kartonaža Alpha

Proizvodnja i prodaja proizvoda od kartona te dodatne opreme

Proizvodnja strojeva

univerzalni stroj za izradu kartonske ambalaže

Univerzalni strojevi za izradu kartonske ambalaže

Proizvodimo univerzalne strojeve za izradu kartonske ambalaže iz valovite ljepenke i kompaktnih kartona. Univerzalne dvoosovinske, troosovinske i četveroosovinske kružne škare ulazne širine do 3500 mm s alatima za rezanje, utiskivanje i izrezivanje ravno i kutno. Na univerzalne kružne škare ugrađujemo standardnu opremu za poluautomatsko lijepljenje i sustave za jednobojni flexo-tisak. Proizvodimo i kompletne linije za proizvodnju kartonskih kutija s izdvojenim strojevima po fazama rada, srednjeg kapaciteta. Linije su formirane od univerzalnih kružnih škara s opremom za poluautomatsko lijepljenje i opremom za jednobojni flexo-tisak, strojem za urez (šlic-mašinom) s ograničenim alatima za ravno i kutno izrezivanje do max. dubine od 350 mm.

strojevi za provlačenje alata na šperploči

Strojevi za provlačenje alata

Proizvodimo strojeve za provlačenje alata na šperploči (rol-štance), ulazne širine B1, B0 i šire; prema narudžbi. Stroj radi dvoredno sa standardnim prihvatnim stolovima od 1600 mm. Po posebnoj narudžbi izrađujemo i duže prihvatne stolove.

Strojevi za specijalne namjene

Strojevi za specijalne namjene

Proizvodimo i strojeve za specijalne namjene; obradu drveta, plastike i metala. Za obradu metala razradili smo poluautomatski stroj za brušenje aluminijskih limova u dimenziji 1500x2500 mm, s posebnim dodatkom za provlačenje aluminijskih profila do 300 mm širine.